Nyitva tartás:

Kiemelt programjaink:

Részletekért kattintson a plakátra!


Állandó programjaink:

"Ezt tanultuk!"
A Faluház művészeti csoportjainak bemutatkozása minden év februárjában, két részletben.

Deszki Maros Menti Fesztivál
15 éve rendeztük meg először a Maros Menti Fesztivált, melynek célja, hogy a térségben élő általános iskolásoknak bemutatkozási, versenyzési lehetőséget biztosítsunk. A következő kategóriákban zajlik a verseny: vers- és prózamondás; szólóhangszer, népdal és kamarazene; színjátszás; néptánc. egyéb tánc kategória. Az elmúlt évek alatt több száz általános iskolás fordult meg fesztiválunkon.

Majális
A Deszki Majális egy kötetlen kikapcsolódást nyújt a látogatóknak. Fő programok: főzőverseny, játszóház, játékos vetélkedők, focikupa, kulturális műsor. A rendezvény helyszíne a főút melletti Sportcentrum.

Deszki Falunapok
1994 óta rendezzük meg a Deszki Falunapokat, amely mára Kulturális és Gasztronómiai Fesztivállá nőtte ki magát. Kiemelt program a Polgármesterek Főzőversenye, ahol több mint 50 polgármester ragad „fakanalat” és főzi a finom pörköltet.
Ezen kívül kiállításokkal, utcabállal, tűzijátékkal, kulturális műsorral, ünnepi hangversennyel várjuk a rendezvényre látogatókat.

Idősek Napja
Az Önkormányzat december elején köszönti a község idős lakóit kulturális műsorral, illetve szerény vendéglátással.

 

Falumikulás

Decemberben Deszkre is megérkezik a Mikulás! A Faluház előtti térre hintóval jön a Mikulás és minden deszki gyereknek hoz ajándékot!

 

Falukarácsony
Minden év decemberének végén kerül megrendezésre a Falukarácsonyi ünnepség. Az óvodások, és általános iskolások műsora után közös gyertyagyújtásra, süteményezésre invitáljuk a deszkieket a Sportcsarnok előtti téren.

 

 

 

    Deszki Művelődési Ház és Kőnyvtár /FALUHÁZ/ | 6772 Deszk, Tempfli tér 8. | Tel/fax: 62/571-599 | e-mail: faluhaz@deszk.hu